Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0747 185 185

Tratamente

Profilaxie

Sănătatea pe termen lung a dinților și a gingiilor poate fi menținută prin proceduri simple și regulate de igienă dentară.

Programare

Ortodonție

Ortodonția este un tip de tratament dentar care are ca scop prevenirea sau corectarea anomaliilor dinților și a maxilarelor.

Programare

Estetică dentară

Tratamentele de estetică dentară reprezintă una dintre cele mai importante variabile în ceea ce privește încrederea în sine.

Programare

Pedodontie

Pedodonția este o ramură a stomatologiei care este specializată în tratamente terapeutice preventive pentru copii și adolescenți cu nevoi speciale de tratament.

Programare

Implantologie

Implanturile dentare au revoluționat stomatologia și nu există nicio îndoială că acestea reprezintă cea mai bună opțiune pentru înlocuirea dinților lipsă.

Programare

Parodontologie

Parodontologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul bolilor care afectează gingiile și țesuturile de susținere a dintelui.

Programare

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei care are ca scop restaurarea și corectarea dinților, gingiilor și maxilarelor prin intervenție chirurgicală.

Programare

Protetică dentară

Protetica este arta și știința refacerii dinților prin lucrări fixe sau mobile: fațete, coroane, punți dentare și proteze parțiale, precum și proteze scheletate cu tehnologii specializate.

Programare

Endodonție

Tratamentul endodontic are ca scop vindecarea "interiorului dintelui" (camera pulpară, sistemul de canale și nervii) prin eliminarea infecției și necesitatea retratamentelor.

Programare